Delen:

Doe-het-beter met de nieuwe Knauf DIY-app


Met net geen 300.000 bezoekers was Batibouw opnieuw een schot in de roos. Ook Knauf blikt tevreden terug. Een pak kijklustigen voor de productnieuwigheden, de real life demonstraties en niet het minst de première van de nieuwe DIY-applicatie. Deze handige hulp geeft de klusser zowel op smartphone als tablet een antwoord op alle vragen inzake de toepassing en verwerking van Knauf-producten.

Eerste hulp bij DIY-vragen
Bouwers en verbouwers steken steeds vaker zelf de handen uit de mouwen. Vooral in de fase van de afwerking. Op zich geen slecht idee, want je kan de kosten aardig drukken en bepaalt zelf tempo en timing van de werken. Maar als je geen of weinig ervaring hebt, is het toch oppassen geblazen. ‘Bezint dus eer je begint’, want verkeerd of haastig gebruik van producten kan heel wat meer schade veroorzaken dan een gehavend ego.

Knauf dicht nu ook dat gat (in de markt) met een nieuwe DIY-applicatie die veel ellende kan voorkomen. De app is gratis beschikbaar op http://apps.knauf.be voor elke klusser op zijn smartphone- of tablet. Handige tips, afbeeldingen en weetjes informeren de klusser over de toepassingsmogelijkheden van de Knauf-producten. Tijdens Batibouw was de belangstelling groot en werd de app meer dan 900 maal gedownload en ongeveer 13.000 pagina’s geraadpleegd.

Steeds up-to-date

Juan MIRANDA, Directeur Retail bij Knauf: “Klussers verliezen niet graag tijd met omslachtig opzoekwerk, zij willen zo snel mogelijk van start naar het gewenste resultaat toewerken. Met deze toepassing bieden we een extra kanaal om op een zo efficiënt en veilig mogelijke manier te werken.” Ook bij Knauf worden producten continu verbeterd of nieuwe op de markt gebracht. De Knauf DIY-applicatie zal de gebruiker daarvan aan de hand van een korte melding telkens op de hoogte brengen.

DIY-toepassingen via de applicatie:
- Gipspleisters
- Afwerken met gipsplaten
- Egaliseren
- Metselen en betonneren
- Renoveren en verbeteren
- Tegelen
- Sierpleisters

Over Knauf
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan honderd productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

Voor meer info – www.knauf.be
Knauf
Dirk Schumacher
Rue du parc industriel 1
4480 Engis
Tel. +32 4 273 83 05
[email protected]
www.knauf.be

RCA PR
Yannick Speelmans
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt
Tel. +32 11 590 595
[email protected]
www.rcapress.be


knauf_pb20bb202014_nl2.pdf

PDF - 175 Kb