Drie in één: Knauf Sockel-SM PRO sokkelpleister

Een blijvend mooi uitzicht voor gevelsokkels

Gevelsokkels kunnen nu langer mooi en beschermd blijven met de door Knauf ontwikkelde Sockel-SM PRO. Deze nieuwe minerale sokkelpleister is tegelijk bruikbaar als kleefmortel, wapeningsmortel en eindlaagpleister. Resultaat: de gevelsokkel wordt langer én beter weerbaar tegen vocht, vorst, sneeuw of mechanische schokken. Tegelijk kan de vakman sneller werken. Kortom, vele troeven in één toepassing.

Dankzij de speciale vezelversterking en reeds geïntegreerde vochtwering brengt Knauf met de nieuwe Sockel-SM PRO een sterk innovatief product op de markt. Zijn cementbasis en speciale vezelversterking beschermen tegen barsten en mechanische inwerking, de geïntegreerde afscherming tegen opstijgend vocht en uitbloeiingen vanaf een pleisterdikte van 7 mm.

Veilig en veelzijdig

Sockel-SM PRO is universeel inzetbaar als kleefmortel, wapeningsmortel en afwerkingspleister. Wanneer gebruikt als wapeningsmortel of eindlaagpleister, is er zelfs geen bijkomende vochtbescherming nodig. Dat bespaart kostbare tijd op de werf. Daarnaast kan de Sockel-SM PRO zowel manueel als machinaal verwerkt worden. Voor machinale toepassingen wordt de PFT G4X aangeraden.

De hoogte van het maaiveld hoeft niet op voorhand te worden vastgelegd. De sokkelisolatieplaten kunnen met Sockel-SM PRO rechtstreeks op de waterdichting aangebracht worden. Een verdere vochtbescherming van het gevelisolatiesysteem is met Sockel-SM PRO niet langer noodzakelijk.

knaufsockel-smpro-fr.pdf

PDF - 564 Kb

knaufsockel-smpro-nl.pdf

PDF - 563 Kb