Een schuifdeur in een wand van gipsplaten? Geplaatst!

Knauf Pocket Kit maakt installatie inbouwschuifdeur gemakkelijker dan ooit

Knauf heeft heel wat goede redenen om zijn nieuwe schuifdeursysteem naar voor te schuiven. Knauf Pocket Kit is dan ook een ruimtebesparende all-in-one oplossing: makkelijk te gebruiken, snel en eenvoudig te installeren én aanpasbaar op maat. ​ ​ 

Creatieve ideeën in huis zijn leuk, maar niet altijd even gemakkelijk uit te voeren: een beperkte ruimte, geen vrij draaioppervlak voor een deur… Met Pocket Kit reikt Knauf een brede én plaatsbesparende deuroplossing aan.

Montagevriendelijk, allereerst. Zo dekt het systeem standaarddeurbreedtes en -deurhoogtes met één element af: makkelijk te hanteren en snel en veilig te monteren. Dankzij de combinatie met Knauf-staanderwanden kan je de deur vlot in de wand schuiven terwijl ze perfect in lijn blijft met de wand. Er is geen kozijn zichtbaar en het montagetoebehoren verdwijnt in de spouw van de wand. Zo win je plaats en kan je ook de ruimte voor de wand benutten.

Dankzij het geleidingsprofiel op de vloer en de bovenliggende looprail gaat de deur vlot open en toe, geruisloos. Een onzichtbare deur? Laat de deur volledig in de wand verdwijnen en open met een lichte druk op het ‘push-to-open’-systeem.

Ook de ingebouwde schuifdeur afwerken is makkelijker dan ooit. Kies uit voorgevormde gipsplaatstroken of aluminiumlijsten. De standaarduitvoering van Knauf Pocket Kit voldoet aan de meest gebruikelijke afmetingen (metalen profielen van 75 en 100 mm breed). En voor een dubbele schuifdeur, combineer je gewoon twee units.

Knauf Pocket Kit past zich aan alle schuifdeurpanelen en volledig glazen deuren tot 80 kg. De modulaire opbouw van het concept laat ook aanpassingen aan al geïnstalleerde deuren toe. Met de wanden van Knauf kan je vrijwel grenzeloos ontwerpen en ook makkelijk achteraf wijzigingen in de plannen aanbrengen.

OVER KNAUF
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 150 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE
Knauf I Dirk Schumacher I T +32 4 273 83 05 I [email protected] I www.knauf.be
RCA I Yannick Speelmans I T +32 11 590 595 I [email protected] I www.rcapress.be