Fema-Award

De federatie van handelaren in bouwmaterialen heeft één van zijn tweejaarlijkse Fema-Award aan KNAUF uitgereikt. De awards zijn een teken van erkenning van de handel tegenover de industrie.

De Fema-Award wordt om de twee jaar uitgereikt door de handelaren, leden van Fema, als erkenning voor een lid van de federatie van producenten (Feproma). De prijs geldt vooral als erkenning voor een uitstekende samenwerking, gebaseerd op de afspraken in het Fema-Charter. Criteria daarbij zijn: transparante prijzenpolitiek, logistieke stiptheid, marketingondersteuning, klachtenbehandeling, enzovoort.

Op 19 oktober in Hotel Serwir in Sint-Niklaas kwam KNAUF als winnaar uit de bus in de categorie ‘isolatie, afwerking en gereedschappen’. De trofee werd in ontvangst genomen door Rob Henderickx, verkoopdirecteur Knauf België: “De handel is voor KNAUF de belangrijkste partner aan de afzetkant en schakel naar onze eindgebruiker. Uiteraard streven wij naar de best mogelijke relatie, dat komt trouwens beide partijen ten goede. Met deze erkenning weten we alvast dat we op de goeie weg zijn.”

De twee andere categorieën van de Fema-awards zijn ‘ruwbouwmaterialen’ en ‘beton, mortels en lijmen.

Over Knauf
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan honderd productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.Voor meer info – www.knauf.be / www.mijnstukadoor.be

Knauf
Dirk Schumacher
Rue du parc industriel 1
4480 Engis
Tel. +32 4 273 83 05
[email protected]
www.knauf.be

RCA PR
Yannick Speelmans
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt
Tel. +32 11 590 595
[email protected]
www.rcapress.be
 

fema20nl_.pdf

PDF - 368 Kb