Hoe Knauf rockt als het op isolatie aankomt…

Duurzame en gebruiksvriendelijke rotswolplaat Rock4All leent zich voor elke isolatieklus

Of je nu een scheidingswand, voorzetwand of een spouwmuur wilt isoleren, met Rock4All zit je goed. Deze innovatieve rotswolisolatie van Knauf Insulation combineert technische specificaties met duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak.

Deze rotswolisolatie is de duurzaamste in zijn klasse en blinkt uit in gebruiksgemak. De platen zijn eenvoudig aan te brengen tussen metalen profielen bij binnenwanden of plafonds. Zo kan je voortaan één type rotswolplaat inzetten voor tal van isolatie-oplossingen: plafonds, scheidings- en voorzetwanden, spouwmuurisolatie, na-isolatie van een hellend dak... Verschillende aangebroken pakketten zijn daarmee verleden tijd. Dat betekent heel wat minder gesjouw voor de verwerker én minder transport- en opslagkosten voor de handel.

De rotswolisolatie Rock4All wordt net als de glaswol van Knauf Insulation gemaakt met ECOSE® Technology, een 100% natuurlijk bindmiddel zonder toegevoegde chemicaliën zoals formaldehyde, fenol of acrylaten. De isolatie heeft geen geur, stoft veel minder en laat zich prettiger verwerken. Je herkent glaswol- en rotswolisolatie met ECOSE® Technology aan de natuurlijke bruine kleur. 

De Rock4All-platen (gedeclareerde lambda waarde: 0,035 W/m.K) hebben de technische eigenschappen en gevraagde prestaties voor toepassingen op het vlak van akoestiek, thermische isolatie en brandveiligheid. Met brandklasse A1 scoort deze rotswol, net als de onbeklede glaswol en minerale wol van Knauf Insulation, in de hoogste klasse voor brandveiligheid. Bovendien is de isolatie waterafstotend en kan ze, dankzij haar sterke minerale vezels, een goede drukweerstand en klemkracht voorleggen. De isolatieplaten voelen zeer stevig aan. Ook laat het product zich makkelijk snijden en heb je weinig snijverlies door de ideale afmetingen.

Info: https://www.knaufinsulation.be/nl/producten/rock4all

OVER KNAUF / www.knauf.be/
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 150 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE
Knauf I Dirk Schumacher I T +32 4 273 83 05 I dirk.schumacher@knauf.be I www.knauf.be
RCA PR I Yannick Speelmans I T 0497 66 08 86 I yannick.speelmans@rca.be I www.rcapress.be