Knauf, bondgenoot van alle doe-het-zelvers

Professioneel adviesplatform + gebruiksvriendelijke producten = geslaagde afwerking!

Wat zenuwachtig om te beginnen aan een klus? Of… al bezig en dringend professioneel advies nodig? Geen zorgen, Atelier Knauf gidst elke doe-het-zelver, van beginner tot expert, via professionele tutorials naar een feilloos resultaat. Tel daarbij de gebruiksvriendelijke producten van Knauf, zoals een zelfnivellerende chape of een voegpasta voor vochtige ruimtes, en je bent al halfweg!

Knauf Hydro Pasta, voor het afwerken van vochtbestendige gipsplaten
Met Hydro Pasta lanceert de specialist in afwerking een nieuw product in zijn gamma. Dit gebruiksklaar materiaal leent zich specifiek voor het vullen en afwerken van voegen, naden en hoeken bij vochtbestendige gipsplaten. Dankzij de samenstelling met minerale vulstoffen is Knauf Hydro Pasta een smeuïge en gemakkelijk te gebruiken pasta, krimparm. Het product is bij uitstek geschikt voor vochtige, private ruimtes en koppelt een snelle verwerking aan een uitstekende hechting. Ideaal om koppen van schroeven te maskeren of om vlakken en gladde oppervlakken te verkrijgen bij gipsplaten met afgeschuinde en afgeronde kanten. Makkelijk te schuren ook.

Knauf, zelfnivellerende chape
Deze zelfnivellerende dekvloer van Knauf is een gebruiksklare droge mortel op basis van speciaal cement, granulaten en specifieke additieven die de mechanische sterkte ervan verbeteren. Met deze chape van 6 tot 80 mm maak je gemakkelijk en snel van de meeste binnenvloeren gladde en naadloze cementdekvloeren die je na 24 uur al kan betegelen. Je kan dit product aanbrengen als hechtende dekvloer of als zwevende dekvloer op een tussenlaag of op geschikte isolatieplaten. Zelfs in combinatie met vloerverwarming kan je deze zelfnivellerende chape van Knauf gebruiken. Giet de verse mortel op de klaargemaakte ondergrond en verdeel hem met een spaan tot de gewenste dikte, of werk machinaal bij grotere oppervlakken. Een snelle uitharding én lage krimp gegarandeerd.

Atelier Knauf, eenvoudig advies van pro’s
Een douchewand betegelen? Gipsplaten voegen? Of een muur langs de binnenkant isoleren? Kinderspel met Knauf! Want met Atelier Knauf deelt de specialist in binnen- en buitenafwerking zijn jarenlange vakkennis met alle doe-het-zelvers. Vergeet uren zoeken op tal van forums, voortaan heb je in enkele klikken alle betrouwbare info bij de hand: www.atelierknauf.be. De tutorials – 23 in totaal – belichten de meest voor de hand liggende werken in huis. Korte video’s vertellen je stap voor stap hoe je aan de klus begint en geven tegelijk de moeilijkheidsgraad mee. Zo kan je meteen inschatten of je ervaren of handig genoeg bent om de klus als een pro te klaren. Daarnaast geeft de handige shopping list per tutorial aan welke producten en gereedschappen nodig zijn.

OVER KNAUF / www.knauf.be/
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 150 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE
Knauf I Dirk Schumacher I T +32 4 273 83 05 I [email protected] I www.knauf.be
RCA PR I Yannick Speelmans I T 0497 66 08 86 I [email protected] I www.rcapress.be

Knauf - pb klussen_NL.pdf

PDF - 784 Kb