Knauf EasyFiller 45, onmisbare voegenvuller

Een uitstekende hechting, een groot vulvermogen en een constante afbindtijd. Met die drie troeven mag Knauf zijn voegmiddel op gipsbasis gerust als bijna perfect benoemen. EasyFiller 45 is dan ook speciaal ontwikkeld voor diverse afbouwwerken of wanneer een uniforme verwerkingstijd gewenst is.

De innovatieve EasyFiller 45 van Knauf is ideaal om gipsplaten te voegen of beschadigingen te herstellen aan gips(vezel)platen met afgeschuinde kanten. Ook leent deze voegmortel zich perfect om hoekprofielen te plaatsen.

Dit ademend, mineraal voegmiddel is perfect voor een snelle én gemakkelijke verwerking: makkelijk mengen, uitstekende hechting, smeuïge consistentie, aangepaste verwerkingstijd (ca. 45 minuten), minimale krimp, makkelijk schuren… EasyFiller 45 is ook de ideale eerste laag voor een verdere afwerking met voegpasta’s zoals Fill & Finish Light of F2F.

De toepassing in 3 stappen:

* Vul de voegen van de gipsplaten.

* Plaats de wapeningsstrook in papier op de verse voegenvuller en duw met enige druk in de massa.

* Overstrijk de wapeningsband opnieuw met de voegenvuller, vers in vers.

 Praktische info

* materiaalverbruik: 200 g/m2

* verpakking: 5 kg

Over Knauf
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 150 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

Voor meer info - www.knauf.be
Knauf I Dirk Schumacher I T +32 4 273 83 05 I dirk.schumacher@knauf.be I www.knauf.be
RCA PR I Yannick Speelmans I T +32 11 590 595 I yannick.speelmans@rca.be I www.rcapress.be