KNAUF LANCEERT HET SHEETROCK®-GAMMA

Met de integratie van de SHEETROCK direct verwerkbare plamuurpasta’s maakt Knauf zijn aanbod van voeg- en afwerkpleisters compleet. Knauf wil met deze productuitbreiding voor elke afwerkingsgraad het juiste product kunnen bieden.

Knauf is naar eigen zeggen nu een ‘allround expert in finishing’: “De afwerking is altijd het resultaat van vakmanschap, aandacht voor detail, en juiste productkeuze. SHEETROCK is perfect complementair aan de rest van de Knauf poederproducten en plaatmaterialen en voldoet aan onze hoogste kwaliteitseisen. Poedermaterialen en pasta’s kunnen zowel afzonderlijk ingezet worden of kunnen elkaar onderling versterken.”

De SHEETROCK-producten om handmatig of machinaal te verwerken hebben een sterke reputatie bij professionele afwerkers, stukadoors en schilders. Ze zijn inzetbaar op de meest voorkomende ondergronden en op de werf combineren deze pasta’s gebruiksgemak en rendabiliteit, aldus Knauf.

De gebruiksklare fijn- en voegplamuurpasta’s van SHEETROCK hebben een aantal troeven voor de moderne droogbouw. Ze kunnen toegepast worden op gipsplaat, pleister, beton, cellenbeton of andere ondergronden en leveren een merkbare tijdsbesparing, lichtere verwerking en een gelijkblijvende hoge kwaliteit.

Naast een aantal gebruiksklare plamuurpasta’s voor handmatige én verspuitbare toepassing, omvat het gamma ook papieren voegenbanden, aansluitprofielen en andere toebehoren. Al deze materialen komen tegemoet aan de strenge eisen in de afwerksector. Deze visie ligt volledig in lijn met wat de afwerker of bouwheer als eindresultaat voor ogen hadden.

OVER KNAUF

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan honderd productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE / WWW.KNAUFINSULATION.BE

Knauf
Dirk Schumacher
Rue du Parc Industriel 1
4480 Engis
Tel. +32 4 273 83 05
[email protected]
www.knauf.be

RCA PR
Yannick Speelmans
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt
Tel. +32 11 590 590
[email protected]
www.rcapress.be

knauf_pb20sheetrock_nl.pdf

PDF - 589 Kb