Delen:

Knauf lanceert mijnstukadoor.be


Op zoek naar een stukadoor? Op de nieuwe website www.mijnstukadoor.be brengt de gipsspecialist Knauf vanaf het voorjaar 2013 particuliere bouwers en verbouwers in contact met een vakman in hun regio. Met de website wil Knauf zijn klanten nog beter ondersteunen in het digitale tijdperk.


Het idee voor een online stukadoorplatform ontstond omdat Knauf verder wilde gaan dan de kwaliteitsproducten en technische ondersteuning die Knauf nu al biedt. Op mijnstukadoor.be is de stukadoorsbranche met één muisklik bereikbaar.

Nu beschikken de professionals over een mooie promotionele service, een plaats waar zij hun diensten kunnen voorstellen. Voor veel bouwers is de zoektocht naar een vakkundige stukadoor immers een moeizame onderneming. Het pleisterwerk is de basis van je interieur, het is dus van belang dat het van in het begin goed klikt.

Elke stukadoor beschikt op mijnstukadoor.be over zijn eigen minisite met profiel en kan er zijn knapste realisaties laten zien. Zo komt de bezoeker snel in contact met een vakman die hem in de smaak valt. Daarnaast krijgt de bezoeker een heleboel nuttige tips bij het kiezen van een stukadoor, maar er is ook plaats voor productnieuws en technisch advies.

Over Knauf
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan honderd productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

Voor meer info – www.knauf.be / www.knaufinsulation.be
Knauf
Dirk Schumacher
Rue du parc industriel 1
4480 Engis
Tel. +32 4 273 83 05
[email protected]

knauf_nf20mijnstukadoor_nl_hr.pdf

PDF - 266 Kb