Knauf SANICEM dicht natte omgevingen af

Nieuwe waterdichte pleister voor binnen en buiten

Voor de cementering van zowel binnen- als buitenmuren in extra vochtige omgevingen, brengt Knauf een nieuwe minerale mortel op de markt. Knauf SaniCem is vanwege zijn zeer hoge waterdichtheid met name geschikt voor de waterdichte afdichting van veeleisende omgevingen als waterreservoirs, funderingsmuren, douches, en dergelijke meer.

Uitdagende omstandigheden gaat Knauf niet uit de weg. Kijk maar naar de nieuwe Knauf SaniCem: een mengklare, fabrieksmatig voorgemengde, droge minerale mortel met een zeer hoge waterdichtheid die ook gebruikt kan worden op keldermetselwerken binnen en buiten, voor buitenplinten of als wandbekleding in vochtige lokalen, in reinigingshallen, enz. Deze mortel is hydraulisch uithardend en geschikt voor binnen en buiten.

Knauf SaniCem mag alleen aangebracht worden op zuivere, stabiele en droge ondergronden bestaande uit materialen met een mechanische weerstand die minstens gelijk is aan die van het pleister (bv. : zware betonblokken, betonoppervlakken, metselwerken in volle bakstenen,...). Absorberende ondergronden zullen voorbehandeld worden met de Knauf Primer Universeel. Bij twijfelgevallen is het aangeraden om het absorptievermogen te controleren door het oppervlak te bevochtigen. Knauf SaniCem wordt handmatig in één laag van min. 15 mm tot max. 20 mm dikte aangebracht en is buiten slechts geschikt voor kleinere oppervlakken.

 

 

 

 

 

 

 

OVER KNAUF

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan honderd productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE

Knauf | Dirk Schumacher | T +32 4 273 83 05 | dirk.schumacher@knauf.be | www.knauf.be

knaufsanicem_pb_fr.pdf

PDF - 748 Kb

knaufsanicem_pb_nl.pdf

PDF - 756 Kb