Knauf Tools: nieuw gamma gereedschap voor de professional

Stukadoors, vloerders, tegelzetters en gevelbezetters kunnen voortaan aan de slag met Knauf Tools, een nieuw gamma gereedschap voor praktisch elk Knauf-bouwproject. Het assortiment, gepresenteerd op de Knauf Discovery Days in september 2022, wordt nu volop uitgerold.

Knauf is in de bouwsector vooral gekend voor zijn pleisters, gipsplaten en isolatie. Met de introductie van de Knauf Tools biedt het nu ook de juiste tools om die producten op de beste manier toe te passen. Het assortiment van zo’n 100 referenties is gericht op de professionele handelaar en eindgebruiker. ​

"Om onze klanten een nog completere service te bieden, hebben we op de Knauf Discovery Days een nieuw gamma gereedschap voorgesteld", zegt Mathilde Gruslin, Retail Market Manager. “Schuren, voegen, pleisteren, insmeren, afreien, … voor bijna elke fase bestaat er nu een specifiek instrument om de producteigenschappen optimaal te laten werken. Bovendien ergonomisch, waarmee je jezelf onnodige belasting en moeite bespaart.”

Het volledige aanbod Knauf Tools beslaat in totaal bijna 5 meter schapruimte. Van afreilat, stukadoorskam en -bijl en sponzen tot alle nodige messen, spatels, schuurborden, truwelen, enz. Uit dit complete gamma kan de handelaar de juiste selectie maken om zijn eigen schapruimte op maat samen te stellen.

Link: https://knauf.be/nl/knauf-gereedschap-pro

OVER KNAUF
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 300 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE
Knauf I Dirk Schumacher I T +32 4 273 83 05 I dirk.schumacher@knauf.com I www.knauf.be
RCA I Yannick Speelmans I T +32 11 590 595 I yannick.speelmans@rca.be I www.rcapress.be