Stukken makkelijker met Knauf AquaStuc®

Gipspleister voor natte woonruimtes is 6 keer meer waterafstotend

Met AquaStuc® heeft Knauf een handige oplossing in huis om wanden in natte woonruimtes af te werken. Dit eenlagig gipspleister kan dan ook heel wat troeven uitspelen, in vergelijking met een standaardproduct. Ideaal dus voor pleisterwerk in privébadkamers, keukens, bergingen en garages.

Gemakkelijker
Knauf AquaStuc®, een basis- en afwerkpleister in één, leent zich bij uitstek voor wanden in natte ruimtes die niet of gedeeltelijk worden betegeld. Wanden zonder tegels? Die hoef je niet apart af te werken, alles kan in één beurt. Toch tegels lijmen? Dan kan dat snel en gemakkelijk zoals bij een standaardgips.

Het gipspleister AquaStuc® laat zich eenvoudig verwerken, handmatig of machinaal met een gipsspuitmachine. Je kan het product toepassen op alle steenachtige ondergronden. Ook geschikt voor pleisterdragers, Stucplaten en Stucanet; ideaal in combinatie met alle Knauf-primers voor gipspleisters.

Beter
Knauf AquaStuc®, gemakkelijk te herkennen aan zijn grijsgroene kleur, is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes: spatwaterbestendig én bijna 6 keer meer bestand tegen water dan een standaardgipspleister. Dit gehydrofobeerd product van Knauf komt goed van pas bij pleisterwerk in privébadkamers, keukens, bergingen en garages.

Specificaties

- ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ verpakking 25 kg/zak

- ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ verbruik ca. 9,4 kg/cm

- ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ laagdikte min. 10 mm

- ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ verwerking bij minimumtemperatuur + 5°C

OVER KNAUF
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 150 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.

VOOR MEER INFO – WWW.KNAUF.BE
Knauf I Dirk Schumacher I T +32 4 273 83 05 I dirk.schumacher@knauf.be I www.knauf.be
RCA PR I Yannick Speelmans I T +32 11 590 595 I yannick.speelmans@rca.be I www.rcapress.be