Voor de perfecte ‘final touch’: nieuwe primer en verf van KNAUF

Om (gips)pleister, gipsplaten en –blokken optimaal af te werken, biedt Knauf nu ook de juiste primers en verven aan. De nieuwe producten KPaint Prim en KPaint Mat zijn niet enkel bestemd voor de stukadoor of de droogbouwer die zijn dienstenpakket wenst uit te breiden. Ook de bouwheer kan deze producten gebruiken om zijn interieur een strakke uitstraling te geven.

Knauf KPAINT PRIM

Voor de speciale voorbehandeling van lichte of sterk absorberende ondergronden voor binnentoepassing (gipspleisters, gipskartonplaten, beton, metselwerk, gipsblokken...). Als onderlaag op basis van acrylharsen verbetert deze witte primer de verfhechting op wanden en plafonds. Voor een goed resultaat moet de ondergrond droog, stof- en vetvrij zijn. Is dat niet het geval, dan beveelt Knauf een extra voorbehandeling aan met de Knauf Vlekkenprimer of Knauf Ontvetter van het Repafill gamma. In de regel aan te brengen met een borstel, maar kan na verdunning met een klein deel water ook verspoten worden. Verkrijgbaar in emmers van 10 l.

Knauf KPAINT MAT

Na de voorbehandeling met de primer is deze matte muurverf met hoog dekkingsvermogen ideaal voor het verven van gipspleisters, gipsplaten en oude muurverflagen voor binnen. Knauf KPAINT MAT is een witte verf zonder oplosmiddelen en externe weekmakers, op basis van acryldispersie en geschikt voor middelmatig absorberende en dampopen ondergronden. Aangebracht in twee lagen geeft de verf divers gekleurde ondergronden uit karton, voegmaterialen, lijmstroken … een uniform zicht en maakt het interieur instapklaar. Verpakt in emmers van 20 kg.